ALU i PVC Stolarija


alu_pvc_stolarijaKvalitetna stolarija za topliji dom !

Prema poslednjim istraživanjima čak 37% energije se gubi kroz prozore . Pravilnim izborom prozora i stakala moguće je znatno smanjiti gubitke energije pa i računa za grejanje. Pored ekonomičnosti, dobar izbor stolarije će doneti i sigurnost Vašem domu i uticati na nekoliko bitnih faktora poput UV zračenja, buke, vodonepropustljivosti, estetike itd.

 

Naša primarna delatnost i ono u čemu smo uspešni već godinama  je proizvodnja i ugradnja  PVC , Aluminijumske , Drvo-Aluminijum, kao i kvalitetne drvene stolarije renomiranih proizvođača (Rehau, Gealan,  Alumil…) .

Kao srodnu grupu proizvoda koje imamo u ponudi moramo navesti još i :

  • Roletne
  • Trakaste zavese
  • Venecijanere
  • Garažna vrata
  • Sigurnosna blind vrata
  • Aluminijumske ograde

Na Vama je samo da odaberete, a prevoz i ugradnja je gratis !

pvc_stolarijaPVC materijal je zbog specijalnih aditiva (hlor itd.) postigao  sve standarde sigurnosti i kao kvalitetan izbor  se konstantno potvrdjuje u praksi već više od nekolko desetina godina. Prozori napravljeni od tvrdih pvc profila mogu trajati dugi niz godina bez vidljivih promena. Neki od ispitanih parametara,zavisno od uslova u kojima se prozor eksplatiše, tipa klime, osunčanosti, i sl. , vremenom može opasti ali nikako ispod granične vrednosti. Naprotiv na osnovu brojnih istraživanja dokazano je da oni imaju niz prednosti u odnosu na drvene ili aluminijumske.PVC stolarija je vrlo otporna na razne atmosferske uticaje – hladnoća, vlaga, toplota, i drugo. Održavanje praktično i ne postoji (samo brisanje vlažnom krpom) za razliku od drvene i metalne stolarije koju treba šmirglati, farbati, zaštićivati i sl.

alu_stolarijaALU stolarija je dostupno i veoma isplativo dugogodišnje rešenje. Aluminijum je kompaktan, čvrst, nezahtevan, lagan, a ujedno vam pruža mogućnost da birate širok spektar boja koje bi se uklopile u Vaš enterijer. Kako vreme odmiče prozori izrađeni od drveta gube primat na tržištu u odnosu na ALU prozore. Alu prozori su davno bili nesavršeni i monotoni zbog izbora boja i oblika. Danas ALU stolarija je po izboru oblika, boje i kombinacija i načina otvaranja, proizvod doveden skoro do savršenstva.Osnovna podela alu stolarije je na profile sa prekinutim termičkim mostom (termo) i profile bez prekinutog termičkog mosta (hladne).Najvažnija stvar pri izboru alu prozora je odabir serije profila od koje se izrađuje alu stolarija. Alu stolarija ima visok stepen termičke i zvučne izolacije. Ekolozi mogu da budu spokojni zato što se alu prozor 100% može reciklirati.