Aluminijumske ograde i gelenderi


Alu ograde

Aluminijumske ograde i gelenderi predstavljaju odlično rešenje za bilo koju terasu ili stepenište. Bilo da želite da ih postavite unutra ili spolja alumijum je materijal koji će sigurno zadovoljiti sve zahteve. Otpornost aluminijuma na atmosferske uticaje će ovakvu ogradu učiniti funkcionalnom na duge staze , a izgled aluminijumskih ograda i gelendera koji ima sve estetske i kvalitativne odlike luksuza, svrstava ove proizvode u klasu materijala kao što su inox i prohrom, ali je u isto vreme cena daleko povoljnija.

Prednost ograda i gelendera od aluminijuma u odnosu na one standardne metalne od prohroma ili čelika je pre svega što se za spajanje elemenata koriste vijci i visokokvalitetni lepkovi , tako da nema varenja i bušenja a samim ti ni posledica u vidu promene strukture materijala .  Ovakve ograde se za razliku od pomenutih mogu lakše ukloniti , ukoliko je to potrebno .

U nastavku pogledajte neke od naših alu ograda i gelendera koje su u ponudi . Cene navedene ispod slike se odnose na 1 metar ograde sa uračunatom uslugom ugradnje.